diumenge, 13 de novembre de 2011

VISITA DE LA RATOLIVA


El dijous 20 d'octubre ens va venir a visitar la Ratoliva, una rata amiga de la Teka, que viu a les biblioteques públiques de Vilanova i que a les nits surt a passejar i a buscar llibres que ensuma amb el seu nas màgic...
El dia abans vàrem rebre una carta avis ant-nos de la seva visita i l'endemà ens esperava a la biblioteca de l'escola . Ens va impresionar molt sobre tot com n'eren de grans les seves orelles, les seves sabates i també el seu nas vermell!
La Ratoliva ens va explicar que podem anar a les biblioteques Joan Oliva i Cardona i si portem un carnet de color blau (com el que ella té i que ens va ensenyar) ens poden deixar endur a casa llibres, pel·lícules, contes... com a la biblioteca de la nostra escola!
També ens va dir que aviat ens vindrà a visitar la seva veterinària que es diu Ània i és molt simpàtica i divertida, i que li agraden molt, a més dels animals, els contes!
Després de fer-nos una foto de record ens vam acomiadar d'ella fent-li pessigolles a la cua perquè ens va dir que això li agrada molt.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada