diumenge, 27 de novembre de 2011

RIU DE LLUNA

Com ja sabeu, dijous vàrem assistir al primer espectacle d'aquest curs. Es tractava de l'espectacle "Riu de lluna", un espectacle de dansa contemporània que va arribar a la nostra ciutat a través del PAE (Programa d'Acció Educativa) que organitza cada any l'Ajuntament.
Després de les emocions del moment de l'entrada (per alguns nervís, il·lusió..., per altres també por a una activitat desconeguda en un espai també desconegut ...) finalment vam poder seure a les ja conegudes butaques vermelles ("conegudes" perquè ,precisament per tal de disminuïr la por que abans hem anomenat, el dia abans vam estar veient fotos del Teatre Principal tant per fora com per dins i el que ens cridava més l'atenció eren aquelles fileres de butaques tan vermelles que vam dir que no havíem d'embrutar posant-nos-hi de peu perquè continuessin fent tan goig com fins ara).
 Al teatre, a més dels nostres companys d'escola de la classe d'Estornells (P-4) i Gegants (P-5) també hi havia nens i nenes d'altres escoles.
Abans d'apagar-se els llums els ballarins es van presentar i ens van donar algunes "instruccions" i tot seguit va començar un espectacle ple de poesia visual en què van utilitzar diversos elements (globus, un gran plàstic, glaçons de gel, porporina...) i algunes imatges combinades amb jocs de llum de colors per a explicar històries que recordaven a la vida dins la mare, al naixement...
Tots estàvem bocabadats i el silenci només se solia trencar per algun crit d'admiració o pels aplaudiments espontanis dels nens i nenes.
En acabar vam anar tots al lavabo per tal de no haver-ho de fer pel camí i com que l'espectacle va durar menys del que ens pensàvem vam decidir fer el camí fins l'escola sense cap parada i esmorzar quan arribessim. Després d'una caminada amb el bon ritme que caracteritza el grup de Picarols d'aquest curs, cap a les 11 arribavem a l'escola i esmorzavem plegats al pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada